Cool Stuff

UNTOLD 2022, Backstage Talks - MORTEN: „Sunt incredibil de mândru să fiu aici”

Marian Soci a stat de vorbă cu DJ-ul danez înainte ca el să urce pe scena de la UNTOLD.

Unii dintre cei mai mari DJ și artiști ai lumii au făcut parte din lineup-ul festivalului de la Cluj, iar MORTEN a fost unul dintre ei. 

Morten Breum a stat de vorbă cu Marian Soci în cadrul Backstage Talks powered by Banca Transilvania despre cum e pentru prima oară la Cluj, dar și despre cum nu e străin de România, deoarece, așa cum spune, a crescut în Danemarca și are mulți prieteni români.

„Mereu m-am simțit aproape de țara asta. Cred că România este un loc foarte interesant în prezent și multe se întâmplă în acest loc, așa că e mișto să fii aici.”

Morten a început să facă și să producă muzică în urmă cu 14 ani și este recunoscut drept „regele future rave-ului.” El a lucrat foarte mult cu David Guetta și la ora actuală are o rezidență alături de el în Ibiza. 

„Jumătate din artiștii de muzică electronică sunt inspirați de ceea ce facem. Ne-am dorit ca oamenii să evolueze și să nu mai facă același tip de muzică. Ăsta a fost mereu scopul nostru - ne-am dorit să ne entuziasmeze din nou muzica electronică”, a mai spus el.


DJ-ul a vorbit și despre cum se bucură foarte tare de drumul lui și toate experiențele prin care trece: „simt că pe măsură ce cunosc și trăiesc mai multe, devin mai chill și creez muzică.”

Artistul mărturisește și cum a sacrificat timp alături de familie și prieteni pentru această pasiune: „am vrut să mă dedic și să fiu mai bun, dar nu regret nimic.”

La final, Morten a povestit cum îi place să bea un ceai înainte de a urca pe scenă, deoarece se simte foarte calm fix în acele momente, iar în ceea ce privește o experiență nebună trăită în show-urile sale, el a zis că de fiecare dată când e în fața publicului se simte WOW.

„Faptul că merg pe scenă și oamenii o iau razna când îmi aud muzica e WOW. Am cântat recent în Barcelona în fața la 85.000 de oameni și a fost nebunie, iar acum sunt aici, la Untold. Sunt incredibil de mândru să fiu aici.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.