Cool Stuff

Rihanna a arătat pe scena „plutitoare” de la Super Bowl că este însărcinată cu al doilea copil

Astfel, ea a devenit prima artistă însărcinată care cântă la Super Bowl.

Spectacolul susținut de Rihanna în pauza de la Super Bowl 2023 a fost unul cu adevărat spectaculos, cu 7 scene plutitoare, o coregrafie impecabilă gândită de Parris Goebel și în care au fost implicați 80 de dansatori.

Însă, ceea ce a făcut ca show-ul ei să fie unul cu adevărat memorabil a fost faptul că a arătat pe scenă în premieră că este însărcinată cu cel de-al doilea ei copil.  

Anul acesta, finala NFL a fost urmărită de peste 190 de milioane de oameni

Pe parcursul a 13 minute, Rihanna a trecut prin 12 dintre cele mai cunoscute hituri ale sale: 1. Better Have My Money, 2. Where Have You Been, 3. Only Girl (In The World), 4. We Found Love, 5. Rude Boy, 6. Work, 7. Wild Thoughts, 8. Birthday Cake (instrumental) / Pour It Up, 9. All of the Lights, 10. Run This Town, 11. Umbrella, 12. Diamonds.  



Rihanna a preferat să nu împartă acest moment important cu un alt artist, așa că singurul invitat al artistei a fost cel de-al doilea bebeluș, despre care cu siguranță vom afla mai multe în perioada următoare. Deja PR-ul ei a confirmat pentru The Hollywood Reporter că Rihanna e însărcinată în luna a treia.

 

Cu toate acestea, noua sarcină a Rihannei este și o veste mai puțin bună pentru fani, pentru că asta înseamnă că noul album al artistei se va lăsa și mai mult așteptat și e puțin probabil ca Riri să plece într-un nou turneu mondial prea curând. 


E de reamintit că, după o pauză de câțiva ani, Rihanna a revenit în 2022 cu două melodii noi : „Born Again” și „Lift Me Up”, incluse pe coloana sonoră a „Black Panther: Wakanda Forever”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.