The Weekly Kiss

The Weekly Kiss - good vibes pentru finalul tău de săptămână

O nouă săptămână cu știri fresh și informații interesante.

Salutare, prieteni!

E vineri, weekend-ul bate la ușă, așa că ne-am propus să începem dimineața împreună și să-ți facem zilele libere mai frumoase!

Am pus cap la cap o listă cu cele mai fresh știri din domeniul muzicii și al entertainment-ului, să fii la curent cu tot ceea ce s-a lansat nou, să te încarci de good vibes și, de ce nu, să ai ce vorbi cu prietenii la bere.

Hai să vedem despre ce e vorba:

Muzică nouă - ce ascultăm zilele astea

Imagine Dragons a lansat single-ul „Eyes Closed.” Melodia combină elemente alternative, rap, electronice și rock, iar solistul Dan Reynolds mărturisește: „În sfârșit am simțit dorința de a mă întoarce în locurile sonore care mi-au adus cea mai mare bucurie inițial, dar cu o nouă perspectivă și mentalitate. Găsirea echilibrului potrivit de nostalgie și prospețime îmi aduce cea mai mare bucurie în studio. Ne-am distrat foarte mult făcând asta și sperăm să vă placă și vouă.”


Holy Molly a lansat „Favorite Song.” Piesa celebrează fix momentul când auzi ritmurile alea care nu te pot opri din dans. „Numai bună pentru dans, este o gură de aer proaspăt, este piesa pe care o poți asculta în timp ce te machiezi pentru o ieșire în oraș sau în timp ce ai propria petrecere acasă. Mulțumesc că îmi ascultați muzica, înseamnă totul pentru mine”, a spus artista.


Alina Eremia x Irina Rimes au scos împreună o piesă, „Surprize pe fundal.” Versurile lor te fac să te gândești că, uneori, viața e ca un joc în care miza nu contează. Dacă nu te uiți mereu după momentele spectaculoase și surprizele uriașe, ci te bucuri de lucrurile simple și de apusuri, totul e mai relaxant. Și ghici ce? Viața știe să-ți pregătească câteva surprize foarte mișto pe fundalul ei colorat, chiar dacă tu stai relaxat și fără griji.


Alex Velea și Ilinca Vandici, personaje principale în „Nu mai țipa.” O piesă profundă ce explorează durerea și conflictele dintr-un cuplu care se află în pragul despărțirii. Această piesă aduce în prim-plan povestea tulburătoare a unei relații dezechilibrate, în care tensiunile și reproșurile sunt la ordinea zilei. Videoclipul piesei îi aduce în prim-plan pe Alex Velea și pe frumoasa Ilinca Vandici, care interpretează rolurile principale în acest scenariu emoționant.


DesKiss Dimineața

Selly a venit cu o nebunie de surpriză pentru Corina, Cătălin și Ciprian. Ce zici de asta?


Selly a venit în studio, unde ne-a vorbit despre Beach, Please! 2024, festivalul de la mare care durează timp de 5 zile. Surpriza zilei a fost însă alta - un tort super sexy, cadou special pentru kissomani, care anunță un artist mare care va uca pe scena de la Beach, Please! 2024. Este vorba despre Anitta, cântăreață pe care Selly o consideră colosală, „poate cel mai mare artist de la festival.”


Ce ai spune dacă l-ai asculta pe Vivaldi în ritmuri de rock?

„Orchestra Simfonică București, rebelii muzicii clasice, au transformat „Anotimpurile” lui Vivaldi într-un monstru rock, care urlă cu pasiune și nebunie” - așa sună descrierea unui turneu fabulos - Vivaldi Rocks. 

Cătălin Oprițoiu, flautist și managerul Orchestrei Simfonice Bucureşti, a venit în studio, unde a povestit despre concertele nebune pe care le-a pregătit pentru turneul național. Primul dintre ele va fi pe 20 aprilie, la Sala Radio din București.


Cu sau fără laptop la cafenele?

Asta este întrebarea. Oprișan dezbate subiectul alături de Corina și Ciprian, iar noi vrem să știm și părerile tale!


De prin lumea mare

Rihanna vorbește despre povestea ei de iubire cu A$AP Rocky. Știai că cei doi au fost prieteni înainte să aibă o relație? Într-un interviu pe care l-a acordat celor de la Interview, Rihanna a povestit despre relația cu A$AP Rocky, tatăl copiilor ei și partenerul ei de viață. „Dacă nu ar fi fost COVID-ul, cred că ne-ar fi luat mult mai multă vreme să fim confortabili unul cu altul, să ne dăm seama dacă suntem pregătiți sau nu”, zice ea.


Istoria fenomenală a succesului piesei „Dragostea din tei.” Melodia a fost reînviată recent de celebrul DJ David Guetta, alături de One Republic.
Cum îți sună?


Am stat de vorbă cu AKORD, cea mai difuzată trupă din Republica Moldova. Carismaticii băieți din trupa AKORD, Igor și Eduard, au lansat recent un nou single – Răpirea din Seray. Este o compoziție dance cu elemente orientale care vine să facă un update muzical pentru vechea poveste despre răpirea din Seray. Îți place sau nu?


Lenny Kravitz, antrenament intens la sală, în pantaloni de piele. Lenny Kravitz vine la UNTOLD 2024, dar până atunci se antrenează intens. La 59 de ani, artistul arată spectaculos. E așa sau nu-i așa?


Kiss and chill

Am pus cap la cap o listă de filme româneşti incitante cu premiera în aprilie. „Nasty”, documentarul despre Ilie Năstase, în regia lui Tudor Giurgiu, e unul dintre ele. Ne vedem la cinema?


A apărut primul trailer pentru „Joker 2.” L-ai văzut? Joaquin Phoenix și Lady Gaga au rolurile principale.


Nu știi la ce să te uiți în weekend? Uite 10 filme captivante cu Dakota Johnson. Care-i preferatul tău?


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.