Cool Stuff

Interviurile KIMARO 2022, seara „Kiss Energy” - Delia: „În ultima vreme am dezvoltat o obsesie pentru drumeții”

Delia a ținut un show plin de energie și good vibes în cadrul KIMARO 2022.

A doua seară de KIMARO 2022, sărbătoarea muzicii românești organizată de Kiss FM, Magic FM și Rock FM, a oferit celor prezenți concerte memorabile și un show excepțional marca Delia.  


Event-ul a avut loc în Parcarea Plajei Modern din Constanța și a oferit celor prezenți trei zile de distracție și muzică live de calitate.

Unii dintre cei mai iubiți și populari artiști români au urcat pe scenă, după cum urmează:

Seara Magic - 3 Sud Est, Bere Gratis și Holograf

Seara Kiss - Delia, Antonia, Spike, Voltaj și Bad&Boujee

Seara Rock - Bucovina, Timpuri Noi, Bosquito și Lupu' cel Rau. 

Înainte să urce pe scenă, Delia a stat de vorbă cu DJ-ul KISS FM Cristi Neacșu despre cum se simte și i-a povestit la ce se gândește: „Mă gândeam că nu e atât de cald și că mă bucur că am plecat de acasă unde era caniculă. Mă mai gândesc că oamenii sunt destul de răspândiți și sper să se adune până la concert, dar și la un playlist.” 


Lumea s-a strâns cu adevărat în fața scenei, iar artista a cântat în fața a peste 5000 de oameni, iar publicul i-a întors favorul și a fredonat alături de ea, la toate melodiile.

Delia a povestit cu Neacșu și despre ascendentul ei - „scorpion” și beneficiile sale: „Sunt vărsător cu ascendent în scorpion, treabă care-mi echilibrează boemia și mă face să fiu mai cu picioarele pe pâmânt.” 

Întrebată și cum reușește să aibă o comunitate atât de solidă în jurul ei, ea a răspuns: „Cheia este să nu-ți îmbătrânească creierul prea mult, să acumulezi informații, să încerci să-ți păstrezi mintea destul de updatată la ce se întâmplă azi, fără să fii disperat sau să se vadă disperarea pe tine. Trebuie să fii tu, dar trebuie să fii și empatic cu ce se întâmplă azi, să te identifici, să înțelegi, să fii true.”


În plan personal, cântăreața are un cont de Instagram (@delianomad), unde pune fotografii din vacanțele sale, iar în ultima vreme am observat că se plimbă mult în zona montană.

„M-ați dat jos de pe munte și m-ați adus la nivelul mării. În ultima vreme am dezvoltat o obsesie către munte și hiking (nr. drumeții), dar evoluăm foarte frumos, eu și Răzvanul meu pe poteci, iar de la nivelul de la care am plecat și unde suntem azi, suntem pe vârfuri. Sunt innebunită după asta și voi continua să postez, cu riscul de a plictisi oamenii de pe Instagram, dar nu-mi pasă, postez ce-mi place și ce vreau.”

Mai mult, ea îi roagă pe fani să nu fie invidioși de drumețiile sale, ci să-i urmeze exemplul și să meargă la munte, în natură, „pentru o viață sănătoasă.”


În plan profesional, Delia vrea să lase un mic respiro, deoarece „a fost destul de prezentă și la festivaluri, în topuri și la radio”, iar în toamnă va lansa „o chestie foarte drăguță” alături de trupa Taxi, dar și un single scris de ea. „Încă nu m-am decis ce lansez imediat, dar voi lăsa lucrurile să respire puțin.”

Neacșu a trecut-o pe artistă și printr-un mic chestionar, iar la întrebarea „de ce cânți”, ea a spus: „De drag, de viață bună, de plictiseală, de creativitate, că așa am învățat când eram mică, pentru că talent moștenit de la mama, pentru că sunt foarte, foarte bună pe voce, timbru și ambitus vocal și pentru că scriu piese superbe.”


Cât despre „ce spune muzica ei despre ea”, Delia zice: „dacă ești atent și citești versurile, destul de multe. De foarte puține ori e vorba de o inspirație de nicăieri și random. În general scriu din viața mea și experiențele mele.”

În final, rugată să menționeze un talent pe care-l are și despre care nu știu mulți, Delia a vorbit despre cum are oasele foarte flexibile: „Fac șpagatul, sfoara și podul.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.