The Weekly Kiss

The Weekly Kiss - good vibes pentru finalul tău de săptămână

O nouă săptămână cu știri fresh și informații interesante.

Salutare, prieteni,

Bine ne-am găsit într-o nouă vineri, una care anunță un weekend relaxant și însorit în față. Ți-am făcut o listă cu cele mai fresh melodii lansate, dar și cu informații despre filme, cât și despre vedetele tale preferate.

Așa cum deja te-am obișnuit, suntem aici să te încărcăm de energie pozitivă, așa că ai toate elementele la dispoziție să te bucuri de zilele libere, dar și să ai discuții interesante cu prietenii, când vă vedeți în oraș, la iarbă verde, la masă, în casă, sau oriunde vreți voi.

Hai să vedem despre ce e vorba:

Muzică nouă - ce ascultăm zilele astea

Holy Molly și Zodier îți aduc videoclipul piesei „Fericit” - Videoclipul piesei „Fericit”, colaborarea dintre Holy Molly și Zodier, este o explorare plină de culoare și creativitate a diferitelor fațete ale fericirii. Cu un decor vibrant și o paletă de culori vii, videoclipul se remarcă printr-o serie de scene în care cei doi artiști interpretează mai multe personaje, fiecare ilustrând o latură diferită a căutării fericirii. Îți place?


Killa Fonic deschide subiectul banilor în „Hola ATM” - În „Hola ATM", Killa Fonic pune banii sub lupă într-un mod super autentic. Flow-ul lui te trage ca un magnet, iar beat-ul îți dă o energie pe care nu o poți ignora - te face să simți că trebuie să te miști. Versurile sunt ca o oglindă pentru ambele fațete ale banilor: puterea și mizeria lor. Dă un play încă o dată pentru magia Killa Fonic!


MARÉJ a lansat piesa „Km 0” - o odă emoționantă dedicată iubirii pierdute, o piesă profundă care răscolește sentimentele ascunse ale ascultătorilor. Prin versuri pline de nostalgie și o melodie captivantă, MARÉJ reușește să creeze o atmosferă introspectivă, invocând amintiri ale unui trecut frumos, dar ireversibil.


Noul hit al nunților românești - Damian Drăghici și Smiley lansează „S-a furat mireasa” - Damian & Brothers și Smiley cântă-n nunta mare „S-a furat mireasa”, un complot pe note muzicale care rezolvă prin dans și voie bună cel mai fierbinte capitol al nunților românești: furatul miresei, dar mai ales recuperarea ei de către naș sau mire. 


Cezar Gună cântă despre „Prietenele tale” - Artistul dezvăluie povestea tulburătoare a unei iubiri interzise, care se transformă într-o obsesie devastatoare. Melodia deschide ușa către universul intim al celor doi îndrăgostiți, care se pierd în labirintul emoțiilor și dorințelor lor interzise. Cum îți sună?


Conexiune sonoră: MIRA și rareș împreună în „Să fii tu” - O exprimare delicată și sensibilă a unei iubiri profunde și a dorinței de a se topi în întregime în persoana iubită. Vocile celor doi artiști se împletesc armonios, creând o atmosferă încărcată de emoție și pasiune, care te face să pui piesa pe repeat. 


DesKiss Dimineața

Tu știi să-ți protejezi privirea? Doctorul Teodor Holhoș a fost în studio și ne-a spus cum să avem grijă de ochii noștri! „Dacă nu ne facem analize și nu mergem la control, nu putem ști din timp ce probleme avem”, explică specialistul.

Holhoș pune accentul pe o viață echilibrată (fructe, legume, afine, fructe de pădure, chiar morcovi) și pe o alimentație sănătoasă. El precizează cum în spatele ochilor avem vase de sânge care pot fi afectate de diabet sau depuneri de colesterol, iar ele se pot vedea la un control amănunțit.


O inițiativă care-ți va da emoții! Cât de mult bine poate face proiectul „Acasă Regăsit” - Acasă Regăsit este un proiect de suflet, unul care implică mult bine și aduce un rollercoaster de emoții la pachet, așa că în dimineața zilei de joi, în studio, au venit Elena, reprezentanta Vola.ro, alături de Bianca, ambasadoarea proiectului, cât și primul beneficiar al acesteia.

Scopul acestui demers este de a-i aduce pe copii aproape de părinții lor plecați la muncă în străinătate, iar Kiss FM este trup și suflet implicat în acest proces și va ajuta 10 copii să meargă să-și vadă familia, în afara țării.


Selly a venit în studio cu surprize importante pentru BEACH, PLEASE! 2024 - un nou val de bilete (în număr limitat). Ne vedem la festival?


Fly Project și Bianca Tilici au lansat o piesă nouă, în așteptarea verii, „Soarele pe strada mea.” Ei au adus surprize pentru Corina, Ciprian și Cătălin, în ton cu versurile optimiste ale cântecului - ochelari de soare supradimensionați și baloane!


„Este bucuria noastră pentru vara asta și sperăm ca și oamenii să se bucure alături de noi”, a spus Tudor Ionescu, iar Bianca le-a transmis ascultătorilor să vadă și clipul de pe YouTube.


Tu ce piesă ai pentru fosta iubire? Cătălin, Ciprian și Corina au făcut compilația perfectă de piese. Care e preferata ta?


Un aligator de trei metri a reușit să întârzie zborurile de pe un aeroport din Florida. Cum? Oprișan îți povestește:


Ce spui de recordul unui bărbat care în 24 de ore a băut în peste 120 de baruri și nu s-a îmbătat? Află despre ce-i vorba:


Cool Stuff

Am dat bilete pe radio la BEACH, PLEASE! 2024. Ai ascultat piesa asta improvizată la Nico Baby în emisiune?


Ne-am distrat cu Ana Moga și Alex Ștefănescu:


EMAA a lansat un nou album - „f r a t e l e. a b i s” - Albumul în sine pornește cu un tribut adus tristeții, trece prin stări angoasante și dezamăgire și se deschide apoi, recăpătând încredere și acceptare, devenind cald și optimist. Este un album care te îmbie să te pierzi în sunetele sale și să te redescoperi pe tine însuți. Mai mult decât atât, acesta vine însoțit de 3 colaborări de excepție alături de Killa Fonic, NOUA UNSPE și Satoshi.


Mrs. Buică”, un documentar care nu te va lăsa indiferent. Am stat de vorbă cu regizorul Eugene Buică: „Este povestea noastră ca popor.” Timp de peste 20 de ani, Eugene și-a filmat părinții, atât în SUA, unde au emigrat în timpul comunismului, cât și în România, unde au revenit la ani distanță. Regizorul și-a dedicat ultimii 25 de ani acestui film, iar rezultatul este unul dulce-amărui, uneori tragic, dar nu lipsit de esența balcanică.


Travis Scott, pentru prima oară în România, la BEACH, PLEASE! 2024 - Pe lângă mari artiști precum Anitta, Wiz Khalifa, EAT, 6IX9INE și NLE CHOPPA, Travis Scott se alătură lineup-ului.


De prin lumea mare






Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.